tisdag 17 mars 2009

MIST - 28 Mars - Smokin Jo [UK] - A'Bin - Besh One & Jesaja



Ibiza – Rio De Janeiro – Tokyo – London – Paris – Berlin – Lund – Amsterdam – Rom – Antwerpen

När man tittar på SMOKING JO:s turnéschema fattar man hur stort det är att hon kommer till LUND och Mist på Mejeriet!


Röken ligger tungt över dansgolvet och när Smoking Jo droppar fet techno från dj-båset på stora scenen så kommer benen skälva och magen hoppa samtidigt som hjärtat börjar slå snabbare.


Mist är framtiden – Mist är nutiden och när dörrarna öppnas den 28 Mars så är det för att släppa in ett Lund som älskar elektronisk dansmusik och ett Mejeriet som med lasrar och sin fantastiska rymd blir som en stor smällkaramell av ljud och passion. Smoking Jo kommer ge Lund precis vad det behöver kvalitetstechno - vänligt utan att vara publikfriande och busigt utan att vara elakt.


I baren huserar Malmös utan tvekan bästa hip-hopklubb - Kärleksklubben (Babel/Amore) där Besh One tillsammans med Jesaja kommer ge eran booty & mind en rejäl omgång med hiphop-dancehall-bmore-kuduru-electro-socca&r´nb.


Det här kommer bli episkt!

Smoking Jo är en av värdens största dj-namn utan tvekan och med priser som ”Best DJ award” i DJ Magazine - en av världens största musiktidningar är det stort att hon väljer Lund före Malmö eller Köpenhamn. Förvänta er ett galet set fyllt med deep/tech-house, minimalt och techno och att varje basreglage kommer vara maxat i botten samtidigt som ni slungar er ut på dansgolvet.

Jo har sysslat med dansmusik sen början av 90-talet och med en resident spot på Space (Ibiza) förra sommaren (resident på olika klubbar på Ibiza varje år sedan 1993!!) tillsammans med spelningar på bland annat Creamfields fortsätter hon dominera de stora arenorna i världen. Med sitt alter ego TRNSSR producerar hon fantastisk musik och har släppt skivor på bland annat Berwick Street Records! Dessutom är hon en av ledargestalterna i en ny rörelse – nastydirtysexymusic där hon åker världen över och spelar på hemliga fester tillsammans med några andra av technoeliten.

Den här festen kommer att bli magisk så snöra på dansskorna och kom tidigt för kön tenderar att bli galen runt midnatt när regionens partyelit intar Mejeriet.


Välkomna till framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar